2011. január 1., szombat

E-tanfolyam

Kamilla a hírlevelében elkezdett egy e-tanfolyamot, Nehemiás könyvéről. Ma érkezett meg az első, bevezető levél. Van egy olyan érzésem, hogy este, az előre eltervezettel ellentétben nem könyvet fogok olvasni, hanem Nehemiást:)
Ami miatt különösen tetszik, hogy a családokra koncentrál, akárcsak a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia, aki 2011-et a Családok évének nyilvánította. Plébániánkon Misi atya is összeállította már az éves, hónapokra leosztott tematikát a témában {későbbiekben}.
Biztatok mindenkit, hogy kapcsolódjon bele ezen kezdeményezésekbe, mert a keresztényeknek a családok építése sürgető feladatuk, és ahogy látom, ezt felekezeti hovatartozástól függetlenül van lehetőségünk felismerni, dicsőség érte az Úrnak!

2 megjegyzés:

  1. Köszi a bejegyzésedet. Gyorsan feliratkoztam én is, mert érdekel. Ráadásul most találkoztam először Kamilla blogján a Priszka bolttal, szuper dolgok vannak ott is. :)

    VálaszTörlés
  2. Kamilla nagyon ügyes, jók a kezdeményezései és bízom benne, hogy bejön nekik ez a vállalkozás is. Facebook-on is megjelöltem, hogy mind többen találkozzanak vele.
    Amugy is fontosnak tartom, hogy keresztények, amit csak tudnak, egymástól vásárolják meg.
    Pl a plébániánkon is megvan az a kezdeményezés, amelynek az a címe, hogy Helyi piac, amely a helybéli kereskedőkre hívja fel a figyelmet. Hogy tőlük vásároljunk.
    De ugyanígy a mososzódát, háziszappant is keresztény ismerőseimtől szerzem be, mert ahogy a tudatos vásárolón is mondják, a pénzünkkel szavazunk!
    Jó lenne egy ilyen adatbázis, hogy hol vannak keresztények által vezetett vállalkozások, gyerekvigyázók, ápolók, mert sokszor nem tudjuk, bár élő közösségekben azért egyértelmű, hogy ki mivel foglalkozik és tudunk hozzájuk fordulni, más kérdés, hogy szívügyünk-e ez.
    Úgyhogy nézegessétek a Priszka boltot, vásároljatok, vagy ha nincs, ami megnyerte volna a tetszéseteket, de vannak ötleteitek, akkor írjátok meg Kamillának, és minden csudi jó ötletet, amely építő!
    http://www.priszkaboltja.com/

    VálaszTörlés